Kisah Kami

Daripada sebuah Cafe di Langit..

Dinamakan sempena 'susu kelapa' kesukaan Malaysia, SANTAN adalah cerminan ketulenan dan kesederhanaan perisa dan ramuan ASEAN. Diilhamkan untuk berkongsi rasa cinta terhadap hidangan dan perisa ASEAN dengan dunia, SANTAN bertujuan untuk mendedahkan rahsia masakan terbaik dari ASEAN dan membawanya kepada anda.

 

Bermula sebagai 'AirAsia Cafe', yang hanya menyajikan sandwic dan makanan ringan di langit, Santan dilahirkan pada tahun 2015 dengan visi untuk mencipta pengalaman bersantap yang unik di langit, yang hanya menyajikan makanan berperisa ASEAN terbaik dan paling enak. Sejak itu kami telah berkhidmat untuk lebih daripada 600 juta penumpang dari seluruh dunia.

Untuk menjadi

nama yang terkenal

di Malaysia.

Hari ini, banyak daripada makanan kami telah menjadi nama yang terkenal di Malaysia dan di luar Malaysia, termasuk hidangan khas kami iaitu Nasi Lemak Pak Nasser dan Nasi Ayam Uncle Chin. Pada tahun 2019, impian paling gila kami akhirnya menjadi kenyataan dan kami sangat gembira dapat berpusat di Kuala Lumpur, Malaysia. Anda pasti tidak akan terlepas daripada Nasi Lemak Pak Nasser yang paling anda gemari.

Untuk membuka restoran utama kami di pusat Kuala Lumpur

Terletak di tengah-tengah Lembah Klang di Mid Valley Megamall, restoran utama kami menandakan kejayaan penting dalam garis masa kami dan kami tidak sabar untuk meneruskan misi kami dalam membawa makanan berperisa ASEAN yang enak ke dunia.

Kisah ASEAN kami melangkaui membawa rasa dan ramuan terbaik untuk anda. Kami juga bekerjasama dengan petani, pembekal dan rakan perniagaan tempatan untuk memastikan kemampanan dan hubungan jangka panjang antara komuniti ASEAN kami ketika kami terus menyediakan pekerjaan dan peluang kepada masyarakat tempatan untuk mereka berkembang.

 

Ini membolehkan kami memberikan kualiti terbaik dan ketekalan kepada anda.

Ingin menjadi sebahagian daripada misi kami?

Ikuti kami di Instagram

instagram
facebook-black-social-button-circle.png

Daftar buletin

©2020 AirAsia Group Berhad